Hieman on alakuloa ilmassa, vaikkei siihen mitään varsinaista syytä olekaan. On vaan jotenkin sellainen masentunut olo. Nukuin tosi pitkään tänään ja aamulla herätessä päätä särki. Ei mikään paras aloitus tälle aamulle. Päänsärky tosin meni ihan itsestään ohi, kun sain itseni kunnolla hereille.

Taaskaan en ole saanut mitään aikaiseksi koko päivänä, vaikka tekemistä olis ollut ihan riittämiin. Olen vain jumittanut tässä koneella koko päivän musiikkia kuunnellen. Kuluu se aika niinkin...

Elämäni mieskin on mökillä koiriensa kanssa. Lähti sinne ressiä pakoon. Ihan, kun se siellä yksin murehtimalla johonkin muuttuisi. Itseäni ressin lievityksessä auttaa asiasta puhuminen. Se, että saa jakaa asioita toisten ihmisten kanssa on terapiaa mulle. Siinä voi yhdessä pohtia asioita ja toisella ihmisellä on aina erilaisia näkökulmia asioihin, mitä itsellä on. Tulisin hulluksi, jos viettäisin yksin viikonloppua mökillä kamala ressi päällä...huh... Mitenköhän sen ukon ressin on siellä käyny? Ehkä se selviää tuossa, kun hän suvaitsee jossain vaiheessa soittaa.

Tänään tulee telkkarista Tanssii Tähtien Kanssa, ihanaa! Hymy En ole edes etukäteen katsonut mistään lajeja, jotka tänään on ohjelmistossa. Tänään ois mullakin tanssireenit, mutta taidan jättää välistä. Jos majoittais vain itsensä tuohon sohvan nurkkaan ja katsois tuon tanssiohjelman. Sen jälkeen voi hyvällä omallatunnolla mennä nukkumaan ja aamulla onkin taas työpäivä.