Eihän sitä kukaan voi olla masentunut tai huonolla tuulella, kun ulkona on aivan täydellinen kevät sää. Aurinko paistaa siniseltä taivaalta, pinintäkään tuulen virettä ei käy, linnut laulaa ja lämpöasteitakin on muutama. Ihanaa!

Palaan tässä vielä viikon takaisiin tapahtumiin, jolloin meillä oli tanssiporukan kesken juhlat. Tanssia, ohjelmaa ja juominkeja oli riittävästi. Meidän sakilla tosin taisi käydä enimmäkseen niin, että istuimme pöydässä juopottelemassa ja satunnaisesti, joku kävi kääntymässä parin kappaleen ajan tanssilattialla. Itsekin tanssin todella vähän tuon illan aikana ja nekin vähät tanssin nallen kanssa. On se vaan niin kivaa ja meillä menee (mun mielestä) tanssit ihan kivasti yhteen. Ainakin nyt se rumba, jota ollaan treenailtu.

Noh, illan edetessä sitten tuli ilmi, että osa porukasta oli lähdössä kaupungille baariin ja niinpä minäkin sitten ilmoitin kotijoukoille, ettei tarvitse tulla hakemaan ja hyppäsin kaupunkiin menevään autoon yhdessä nallen kanssa. Menimme sitten kahdestaan yhteen baariin juomaan oluset. Siinä juteltiin hiukka henkeviäkin tästä meidän suhteesta ja siitä, ettei tule kummallekaan väärinkäsityksiä. Tarkoitus, kun ei ole rueta mihinkään suhteeseen tahi parisuhteeseen keskenämme. Vaikka niin kovin ihastunut häneen tällä hetkellä olenkin. Meidän parisuhde olisi vain käytännössä ja teoriassa täysin mahdoton yhtälö, turha edes yrittää. Ja molemmat tiedämme sen kyllä, enkä edes usko, että nalle on yhtään minuun ihastunutkaan.

Kuitenkin siinä pääsi käymään vielä niin, että menimme samalla taksilla nallen luokse ja minä jäin sinne yöksi. Mitään ei kylläkään taphtunut, sen verta olimme huppelissa molemmat. Aamulla oli kyllä pientä yritystä seksin suhteen, mutta lievähkö krapula pilasi ne yritykset het alkuunsa. Niinpä nalle sitten tyytyi sormeilemaan minua ja paransi sillä tavoin krapulaista oloani aika tehokkaasti. Ihan hyvä aamun alku oli kyllä sekin.

Sen jälkeen olimme maanantaina tanssimassa rumbaa yhdessä, mutta muuten on taas ollut ihan hiljaiseloa.

Eikä oikein elämäni miehenkään kanssa ole ollut mitään kummempia viritelmiä. Ukko karkasti pääsiäisnoitia karkuun mökille, eikä taaskaan ottanut minua mukaan. Hiukka meinasi kärähtää taas mulla pinna, mutta nyt se on jo lieventynyt. Aurinko se on, joka ihmisen mielen parantaa.