Päivät raataa töissä ja illat happanee yksin kotona. On tämäkin elämää. Nallestakaan ei ollut kuulunut mitään, niinpä minä sitten sorruin kysymään haluaisko hän seuraa. Ensin vastasi, että tule vaan. Pian kuitenkin tuli viestiä, että oli saanut kuulla työmaallaan alkavista yt-neuvotteluista. Kertoi, ettei ole kovin seurallisella tuulella ja pyysi tulemaan joku toinen kerta. Noh, ymmärrähän minä. Moisesta uutisesta on kenen tahansa mieli järkyttynyt ja varmasti stressaantunut. Jokainen purkaa sterssinsä omalla tavallaan. Siihen on ihan turha yrittää sekaantua, varsinkaan "ulkopuolisen"

Mua ressaa ainoastaan raha. Nytkin piti ruoka ostokset ja bensat maksaa visalla, kun ei vielä ole tullut tiliä. Kyllä se vähän niinkin on, että kun työt lisääntyy, lisääntyy myös menot. Toki tuleehan sitä tulojakin, mutta alku on aika vähemmän rikasta. Ensin pitää tehdä muutama viikko sisään töitä ennen kuin ensimmäisen tilin saa ja usein sekin on vain muutaman päivän tili. Mulle onneksi tulee tili kaksi kertaa kuussa ja jo ensi viikolla ensimmäinen. Se tosin on sitten vaan neljän päivän tili. Noh, kait sillä pari kertaa käy kaupassa. Nyt on kuitenkin tankki täynnä autossa ja se oletettavasti ainakin parisen viikkoa riittää. Ellei ihan hirveästi tule ajamista. Töissä kyllä saa jonkin verran kaupungilla pörrätä edes takaisin. Tilanne on sielläkin kuitenkin rauhoittumaan päin, kunhan parin ihmisen vaje saadaan paikattua.

Elämäni mieskin soitti, eikä taaskaan aio tulla käymään. Eilen kävi kylässä ja melkein koko ajan istui tuppisuuna kiikkustuolissa. Oli ukolla työasioista stressi, yt:t sielläkin. Harmi homma. Ilmeisesti mykkänä yksin istuminen on aivan normaali miehinen tapa reagoida tressaaviin asioihin. Itse reagoisin aivan päinvastaisella tavalla. Kuten jo sanoinkin, kukin tavallaan.

Meneepä sitten tämäkin ilta tuolla olohuoneessa sohvalle leiriytyneenä. Nyt siinä onkin hyvä löhötä hyvällä omalla tunnolla koko ilta, kun on päivän tehnyt raskasta ruumiillista työtä ja saanut siinä samalla hyötyliikuntaa. Huomenna onkin sitten hulinata illalla. Ensin ois hammaslääkäri, siihen päälle kampaamo ja sitten vielä tanssireenit. Siinä se huominen ilta mukavasti meneekin ja sitten onkin jo perjantai. Meneepä viikot nyt nopeasti, kun on töissä. Ja kovasti olen toistaiseksi työstäni tykännyt. Nyt pitääkin ladata mp3 soitin täyteen musiikkia. Hymy