Eilen oli taasen tanssitreeniä illalla. Nallekin oli siellä ja olimme siis jo aikaisemmin sopineet, että menen treenien jälkeen hänen luokseen. Onnistuimme pitämään pokkamme ihan hyvin koko treenien ajan, ei ollut mitään ongelmaa. Tuskin kukaan mitään aavistelee, varsinkaan, kun ei olla puhuttu kenellekään mitään sen suuntaistakaan.

Treenien jälkeen meillä oli kiva ja ihan tavallinen koti-ilta. Kävimme suihkussa, söimme ja katselimme telkkaria. Sitten olikin jo niin väsy, että laitoimme nukkumaan. Tällä kerralla sekin oli sitten vain ihan pelkkää nukkumista. Sen verran olin minäkin väsynyt, etten ehtinyt edes ajatella mitään kovin kiihkeää, kun uni vei voiton. Olipa kuitenkin tosi ihana nukkua nallen kainalossa. Se on vaan paljon levollisempi olo, kun saa toisen vieressä nukkua. Yksin nukkuessaan sitä aina hyörii ja pyörii sängyssä ja mietiskelee syntyjä syviä.

Nukuin kaiken lisäksi ihan hyvin viime yönä. Muutaman kerran kävin hereillä, mutta ei sekään haitannut, kun nalle oli siinä vieressä. Aamuyöllä minut jopa siepattiin kainaloon nukkumaan, vissiin toisella laidalla sänkyä yksinäisyys pääs yllättään.

Harmi, kun taas jouduin heräämään niin aikaisin. Se on rankkaa tää työläisen elämä. Varsinkin, kun aamu alkaa kukon laulun aikaan. Ei siinä paljon viitsi juttua vääntää, kun toinen vielä yrittää nukkua. Suloista...

Jäi niin hyvä mieli taas tuosta yö keikasta. Pitänee ottaa uusiksi joku kerta taasen. Uskoisin ainakin, että olen haluttua seuraa. Seuraavaa odotellessa...

Hyvää viikonloppua! =)