Todellakin, joskus näinkin. Nyt on hyvä mieli, vaikkei mitään ihmeellistä olekaan tapahtunut. Eilen illalla kävin kyläilemässä yhden kaverini luona ja sain häneltä muistitikullisen musiikkia. Kyllä sitä hyvän musiikin voimalla jaksaa mitä tahansa. Esimerkiksi tapella koneensa kanssa, että saa sen musiikin kuuluville. Sekin asia on nyt hoidossa. Parempiakin soitto-ohjelmia varmasti on olemassa, kun windowsin oma media player, mutta se saa nyt kelvata.

Tänään on muitakin ilon aiheita ilmassa. Varmin kevään merkki on se, että paikallinen tanssilava avaa ovensa talvitauon jälkeen. Ihanaa, pääsee kunnon tansseihin taas joka viikko! Voisin jopa tehdä julkisen lupauksen siitä, että tänä vuonna yritän olla aktiivisempi lavoilla ja pyrin tanssimaan enemmän, kuin juoruamaan illan aikana. Voi kauheeta, mitä ihmettä sitä laittais päällensä???

Elämäni mieskin aikoi tulla käymään kylässä. Häntä kovasti odotan jo... Kyllä se kummasti piristää mieltä, kun näkee kaipaamansa ihmisen, vaikka vain lyhyenkin aikaa, mutta kuitenkin. Toki aina tulee hieman haikea mieli hänen lähtiessään, mutta lopputulos on kuitenkin yleensä positiivinen.

Illalla olen menossa, vielä ennen tansseja, käymään hyvän ystäväni luona kylässä. Sinne tulee myös toinenkin kaverini. Tiedossa on tyttöjen kesken juoruilua ja kuulemma jotain ruokaakin olisi tarjolla. Ihanaa! Tapaamme keskimäärin kerran tai kaksi kuukauden aikana. Tyttöjä on aina mukava nähdä ja aina meillä riittää jutun aiheita. Posket on sitten huomenna nauramisesta hellinä.

Huomenna sitten onkin taas tanssi-ilta edessä. Tai ainakin tuttujen tapaamista ja juoruamista. Nallekin on siellä, joten näen sitten hänetkin siinä samalla. Voi olla, että saan jopa tanssia hänen kanssaan. Ainakin voimme jutella, hän saa minut nauramaan loistavilla jutuillaan. Sitäkin on kiva tässä odotella... Elämä on välillä ihan jees. Ainakin tänään!