Täällä musiikit soi ja fiilis on korkealla. Illalla tanssit tiedossa, toivottavasti tulee kiva ilta. Mieli korkealla ainakin oon sinne lähdössä. Kiva päästä tanssimaan ja näkemään tuttuja muutenkin. Päässäni käyn jo vaatekaappia läpi ja mietin jotain kivaa päälle pantavaa. Mitähän sitä tällä kertaa keksis?

Tanssimen on kyllä ihan huippu harrastus. Suuri kiitos rakkaalle äitylille siitä, että hän joskus aikanaan raahasi minut tanssikursseille mukaan. Siitä se kipinä syttyi ja sillä tiellä edelleen ollaan. Uusien tanssien opettelu on jo vähäisempää, kun suurin osa lajeista on hallinnassa. Lähinnä nykyään keskitytään hiomaan yksityiskohtia ja nauttimaan tanssista. Siinä onkin kaikki hyvät asiat yhdessä. Saa olla tekemisissä toisten ihmisten kanssa, kuunnella hyvää musiikkia ja vielä liikuntaakin tulee. Voiko parempaa ollakaan? Ja se on vielä niin mukavaakin. Ei koskaan tarvitse lähteä tanssimaan pakolla. Joskus jos ei huvita, niin ei tarvi mennä. Vaikka yleensä se mieli kyllä paranee ja huolet unohtuu, kun laittaa oikein kunnolla tossua toisen eteen. Nauru

Laittautuminenkin on mukavaa, kun oikein odottaa iltaa ja halu päästä matkaan on kova. Ensin otetaan oikein kunnon suihku, kuuma ja pitkä. Suikussa sheivataan kainalot ja sääret sekä pestään oikein hyvän tuoksuisella suihkugeelillä koko kroppa. Kasvot kuoritaan ja pestään hyvin, ehkä laitetaan vielä mutanaamio, jonka jälkeen kunnollinen rasvaus ennen meikkausta. Hiukset pestään tietenkin ja sitten vähän muotovaahtoa ja föönataan kampaus kuntoon, vahalla viimeistely. Sitten vain sopivat vaatteet päälle, liilaa luomiin ja menoksi. Laittautumiseenkin saa hyvin kulumaan useammankin tunnin, kun oikein rauhassa ja antaumuksella tekee. Toisinaan tulee enemmän ja vähemmän lentävämpiä lähtöjä, jolloin kaikki tapahtuu alle puolessa tunnissa. Tänään ei muuta olekaan, kun aikaa. Taidankin pitää oikein kunnon hemmotteluhetken. Voisin jopa tehdä jalkakylvyn... ihanaa! Ja kunnon mutanaamiot kasvoille. Tuleekohan minusta sitten kaunis?

Se ehkä selviää illalla...