Eilen illalla menin nukkumaan puoli yhdentoista aikaan. Makasin sängyssä valveilla, tuijotin kattoa ja mietiskelin syntyjä syviä yömyöhään saakka enkä saanut unta. Niin se aina iltaisin menee. Telkkaria katsellessa sohvalle meinaa kyllä nukahtaa joka ilta, ihmekös tuo, kun niin huonosti nukkuu, mutta sängyssä ei nukuta sitten yhtään. Aamuyöllä sitä sitten herää viiden korvilla, kun muu talon väki nousee ylös. Siinä pitää tietenkin taas pyöriä ympäri sänkyä ennen, kuin pääsee uudestaan uneen. Valoisat aamut herättävät sitten nykyisellään jo kahdeksan yhdeksän aikoihin. Höh!

Päivät kuluvat pääsääntöisesti netissä surffaillen. Etsiskelen töitä ja täyttelen hakemuksia, mikäli sattuu olemaan jokin sellainen paikka, jonne hakemuksen voi laittaa. Ellei ole, surffailen muuten vaan, pelaan pelejä ja lueskelen blogeja. Kuluuhan se aika niinkin...

Kolmen aikaan meillä alkaa ruoanlaitto rumba ja sitä rumbaa ohjaan minä. Pitäähän sitä työssä käyvälle sakille olla valmis ruoka, kun tulevat töistä kotiin. Siinä se mukavasti tunti kuluu ruokaa laitellessa. Sitten me syödään ja syönnin jälkeen koko sotkun siivoan minä. Voi kuinka mukavaa.

Sen jälkeen illalla, jos ei minulla ole mitään menoja, surffaan taas netissä siihen saakka, että telkkarista alkaa tulla jotain katsottavaa ohjelmaa. Yleensä seitsemältä leiriydyn sohvan nurkkaan loppu illaksi. Siinä kuluu pari kolme tuntia riippuen siitä, mitä telkkarista tulee. Yleensä saan teeveen äärellä kulumaan aikani yhdeksään saakka. Sen jälkeen surffaan tunteroisen netissä ja iltapesujen jälkeen taas kymmenen jälkeen nukkumaan.

Kyllä tämä minun elämä on sitten tyhjää. Hyvin mielelläni ottaisin enemmän sisältöä sisältävän elämän vastaan. Kaverit käskevät käymään jossain ja keksimään tekemistä. No, mitenpä sitä rahatonna juurikaan ihmeitä touhuaa. Täältä peräkylästä ei edes pääse minnekään ilman autoa. Minulla on kuitenkin oma auto, mutta paljonko se auttaa, jos tankki on tyhjä ja tilillä sentti etsii toista? Ja kaikki maksaa, mitään ei pysty tekemään ilman rahaa. Paitsi hiihtämään voisi lähteä, mutta minähän en hiihdä. Piste! (Paitsi, melkein jo harkitsin sitä... kunhan paremmat ilmat tulevat)

Tänään on kuitenkin tanssi-ilta. Ihanaa! Pääsen kuuntelemaan hyvää musiikkia, tanssimaan ja juoruamaan tuttujen kanssa. Siinä se tämä ilta mukavasti kuluupi, sitä odotellessa...

Niin ja siellä saattaa olla salainen nallekin tanssimassa, hih... Hymy